Hulpouder

‘Hulpouder’….?

Vaak merken we, tijdens de training, of bij het aanmoedigen van onze teams bij thuiswedstrijden, of bij het vervoer naar uitwedstrijden, dat ouders op één of andere manier graag de sport van hun kinderen zouden willen stimuleren. Of dat ze uit eigen ervaring ‘iets hebben’ met basketball. Onze stelling is: sport is een wezenlijk onderdeel van een gezonde samenleving, zodat wij elk initiatief om iets te doen bij onze vereniging van harte aanmoedigen.

Tegen hen zeggen we: schiet eens een trainer of een coach aan om te vragen naar de mogelijkheden om te coachen, te schrijven, of iets te doen in een commissie.

 
Hulp kunnen we goed gebruiken!

Onze jeugd is onze toekomst!!
Daarom zijn we ernstig op zoek naar trainers en coaches voor onze leden tot en met 12 jaar.

Omdat we ons mogen verheugen in een recente aanwas aan jonge leden is de vraag naar trainers van de X12-groep: URGENT. (Schiet eens een trainer als je die drie extra kwartier wilt besteden aan een hele leuke club. (Ik moet je zeggen, zo ben ik begonnen, en het heeft me verdomd veel opgeleverd, mp)

Meedoen: niet alleen halen, ook brengen ;)!

Het goed om je te realiseren dat basketballen niet helemaal vrijblijvend is. Voor je ouders niet omdat ze – volgens een onderling af te spreken rijschema – chaufferen naar uitwedstrijden, en voor jezelf omdat je een wezenlijk onderdeel bent van onze vereniging: LCP zijn we zelf!! Zie ook meer ruimte voor kunnen en willen