Inschrijven

Inschrijven als lid van LCP

Lid worden….

Vul hier het digitale inschrijfformulier in. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, kun je gebruik maken van dit inschrijfformulier Vul deze in en stuur het, volledig ingevuld en voorzien van je handtekening – of die van je ouders als je nog geen 18 jaar bent – naar sercretaris@lakecityplayers.nl of lever hem in bij jouw trainer

 
…en wedstrijd spelen?

In dat Inschrijfformulier vragen we je ook om te bevestigen dat je weet wat we van je verwachten, zeker als je wedstrijd speelt. Ook dat je weet wat je moet doen om je tijdig uit te schrijven.

Een goed inzicht in het verloop van onze leden aan het eind van het seizoen is namelijk nodig om een verantwoorde schatting te maken van de benodigde zaalhuur in het komende seizoen. En om niet onnodig teams terug te moeten trekken uit de competitie bij gebrek aan teamleden. Want dat levert een boete van de NBB op…. 🙁

Jonger dan 18 jaar?

Verder vragen we je ook, als je nog geen 18 jaar bent, om een ander telefoonnummer en een mail-adres aan te geven dan je eigen mobiele nummer of mail-adres. We vinden het simpelweg een geruststellende gedachte dat we de achterban van onze leden kunnen benaderen als dat nodig is.

 
Minder dan 5 jaar geleden bij een andere club gebasketballd…?

Misschien heb je al eerder gebasketballd bij een andere vereniging?

Om nu te voorkomen dat basketballers ‘een spoor van schulden achter laten’ door zonder contributie van de ene naar de andere club te hoppen, vraagt de NBB om een zogeheten ‘schuldvrijverklaring’ van je oude club. Dat is nodig als je minder dan 5 jaar geleden lid was van een basketballclub in Nederland.

Hier vind je de stappen die je moet zetten om een schuldvrijverklaring aan te vragen.